Occasions

In- & verkoop

Autobedrijf Roosen kan u een mooie occasion leveren. >> Onze occasions...

Auto-alarm

Inbouw & verkoop

Wij zijn een Kiwa SCM erkend inbouwbedrijf en kunnen een certificaat afgeven op uw voertuig met een Kiwa SCM goedgekeurd beveiligingssysteem. De beveiligingssystemen kunnen worden onderverdeeld tussen af-fabriek en after-market systemen. Een af-fabriek systeem is een beveiligingssysteem dat vanuit de fabriek in het voertuig aanwezig is. Een after-market systeem is een beveiligingssysteem dat achteraf ingebouwd moet worden. >> Lees meer...

Achteruitrijhulp

Inbouw & verkoop

Gemakkelijk parkeren met behulp van parkeersystemen (zogenaamde PDC - park distance control) en/of achteruitrijcamera's. In sommige gevallen is het lastig om uw (bestel-)auto (onbeschadigd) achteruit te rijden en/of in te parkeren. Zoals bij weinig ruimte op de parkeerplaats of bij slecht zicht naar achteren. Gelukkig is hiervoor een goede oplossing door middel van parkeersensoren of een camera te monteren. Wij leveren hiervoor uitsluitend kwalitatief hoogwaardige systemen.

Carkit

Inbouw & verkoop

Niet handsfree bellen tijdens het autorijden zorgt voor veel ongelukken en gevaarlijke verkeerssituaties. Tevens bedraagt de boete voor handheld bellen vanaf 1 januari 2016 € 230,- Dit kunt u voorkomen door een mooie en praktische bluetooth carkit in te laten bouwen. Wij leveren diverse merken zoals: Parrot of Bury.

Navigatie

Inbouw & verkoop

Voor de inbouw en verkoop, zoals een volledig navigatie-systeem kunt u ook bij ons terecht.

Audio Systemen

Inbouw & verkoop

Een high-tech audiosyteem of inbouw van extra boxen of versterkers behoort ook tot ons aanbod.

scroll up